Locatie Dordwijk, Dordrecht

Op locatie Dordwijk kunt u terecht voor alle fysiotherapie behandelingen.
Op onze  locatie naast het Albert Schweitzer Ziekenhuis bieden wij eerstelijns fysiotherapie aan.
U kunt bij ons terecht voor reguliere fysiotherapie behandelingen, ook zonder verwijzing van een arts. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Manuele therapie, Oncologie fysiotherapie en Oedeemtherapie, Longrevalidatie, Hartrevalidatie, Reumarevalidatie, Zorgpad Fibromyalgie, SOLK, Kaakfysiotherapie, pre- en postoperatieve begeleiding,  en Fysiofitness.


Locatie Dordwijk
Albert Schweitzerplaats 4
3318 AS Dordrecht
078-6541257
info@fysioooo.nl

Locatie Dordwijk bevindt zich tussen het Albert Schweitzer ziekenhuis locatie Dordwijk en het hoofdkantoor van politie. U kunt ons via onze eigen ingang  op de begane grond bereiken. Parkeren kunt u op het parkeerterrein aan de sportboulevard, er zijn 3 invalide parkeerplaatsen voor de ingang en er is een kiss-and-ride zone voor onze hoofdingang. Scootmobiels kunnen beperkt overdekt voor het gebouw geplaatst worden.

 

 

 

Route


Met eigen vervoer:

Vanuit de richting Rotterdam (A16)


U volgt de A16, na de tunnel bij Dordrecht verlaat u A16 bij afrit s'Gravendeel/N3(afslag 20) de rijksweg. Bovenaan de afrit slaat u linksaf, de N3 op. U volgt de borden ziekenhuis A.Schweitzer Dordwijk. U kunt (betaald) parkeren op het terrein voor het ziekenhuis. FYSIOOOO ligt recht tegenover het parkeerterrein.

Vanuit de richting Breda/Tilburg (A16)


U verlaat de rijksweg bij ‘Randweg Dordrecht’ (afrit 20). Bovenaan het kruispunt gaat u rechtsaf de N3 op. U volgt de borden ziekenhuis A.Schweitzer Dordwijk. U kunt (betaald) parkeren op het terrein voor het ziekenhuis. FYSIOOOO ligt recht tegenover het parkeerterrein.

 

Vanuit de richting Papendrecht/A15

U volgt de N3 richting A16 en neemt de afslag ziekenhuis A.Schweitzer Dordwijk. U kunt (betaald) parkeren op het terrein voor het ziekenhuis. FYSIOOOO ligt recht tegenover het parkeerterrein.

 

Met openbaar vervoer:


Vanaf Dordrecht CS Lijn 2, 7, 13, 16, 166, 176, 388 richting A.Schweitzerziekenhuis.
U bent dan op locatie Dordwijk van FYSIOOOO.