Danielle Bontekoe-Versluis

Danielle Bontekoe-Versluis

Danielle Bontekoe-Versluis is sinds 1995 werkzaam bij fysioooo.

Zij heeft ruime klinische ervaring opgedaan binnen de interne geneeskunde en de oncologische klinische zorg en heeft deze deskundigheid poliklinisch uitgebouwd.
Ze is opgeleid tot master Oncologiefysiotherapeut en geregistreerd oedeemfysiotherapeut, waardoor ze garant kan staan voor goede oncologie fysiotherapeutische zorg in al haar facetten.
Haar doelgroep betreft patiënten met lymfoedeemklachten in het algemeen (oncologie -en niet oncologie gerelateerd) en patiënten die klachten ervaren als gevolg van de ziekte kanker of de gevolgen van de medisch oncologische behandelingen hiervoor. Dit kan zowel individuele begeleiding betreffen van specifieke klachten zoals lymfoedeem, bewegingsbeperkingen agv bestralingen of operaties, pijnklachten etc, als oncologische revalidatie bij o.a. vermoeidheid en verminderd lichamelijk functioneren door kracht-en conditieverlies.
Als gespecialiseerd oncologiefysiotherapeut richt ze zich op patiënten in alle fasen van de ziekte en behandelingen: tijdens de medisch oncologische behandelingen (chemotherapie,radiotherapie, etc|), pre-operatief, na de medisch oncologische behandelingen, in de palliatieve fase en behandeling aan huis in de palliatief-terminale fase.

Naast praktiserend oedeem- en oncologiefysiotherapeut is ze ook kerndocent bij de opleiding Master Oncologic Physical Therapy (MOPT) bij Avansplus en geeft ze bijscholingen voor het Oncologie Netwerk FysioDordt e.o.
Ze is geregistreerd bandagist en bevoegd tot het aanmeten en verstrekken van therapeutisch elastische kousen en zwachtelsystemen.

 

BIG-geregistreerd en geregistreerd lid van o.a. de KNGF, NVFL, Onconet, NLnet, Oncologie Netwerk FysioDordt e.o.

 

Terug naar overzicht