Fysiofitness

Update m.b.t. het Coronavirus 25 februari 2021

Het kabinet heeft besloten dat de lockdown wordt verlengd en dat betekent dat de FysioFitness helaas ook gesloten blijft tot en met tenminste 15 maart. Voor leden geldt: uw abonnement wordt automatisch met vijf weken verlengd. Graag ontvangen wij per telefoon of per mail uw e-mailadres om u in het vervolg te informeren over de FysioFitness.

Alle fysiotherapeutische afspraken en revalidatiegroepen kunnen vooralsnog blijven plaatsvinden, waarbij de bekende afstandsregels en hygiëneregels van kracht blijven. Verder het dringende verzoek om bij klachten uw afspraak te annuleren en thuis te blijven!

 


Update m.b.t. het Coronavirus 01 juli 2020

Wat is er veranderd:

  1. Komen en gaan moet stipt op tijd plaatsvinden, omdat bij de groepswisseling anders geen 1,5 meter kan worden gehandhaafd. U mag het gebouw niet eerder dan 5 minuten voor uw aanvangstijd betreden. Graag eerst handen desinfecteren bij binnenkomst en daarna mag u direct de zaal in.
  2. De trainingen zijn ingekort tot 50 minuten om de groepswissel mogelijk te maken en duren nu vanaf het hele uur tot 10 minuten voor het volgende uur.
  3. In principe blijft uw trainingsuur gehandhaafd, maar omdat de maximale groepsgrootte is bepaald op 12, kan het zijn dat u persoonlijk wordt benaderd om te kijken of wij u een passende tijd kunnen voorstellen.
  4. De groep op dinsdag van 16.00-17.00 is komen te vervallen. Omdat onze  fysiotherapie activiteiten meer ruimte nodig hebben is dit uur absoluut noodzakelijk voor de fysiotherapie. Wij zullen de leden die in deze groep trainen persoonlijk benaderen of er een passende tijd mogelijk is.
  5. Hygiëne is erg belangrijk, wat betekent dat u na gebruik van het trainingstoestel deze moet reinigen (handvatten, zadel en display) met reinigingsmiddel. Deze sprays en doeken zijn in de zaal beschikbaar.
  6. Kleedruimtes en douches zijn gesloten, u moet dus in passende sportkleding komen.

Tot slot gelden de algemene corona regels zoals u die kent ook voor de fitness. Heeft u gezondheidsklachten als: hoesten, niezen, benauwdheid, griep, koorts? BLIJF THUIS !
 


FysioFitness

Als u uw conditie wilt verbeteren, uw spierkracht wilt vergroten, uw belastbaarheid wilt opvoeren of als u zich gewoon fitter en gezonder wilt voelen dan kunt u zich bij onze fysiotherapeuten aanmelden voor een intake voor de FysioFitness op locatie Dordwijk naast het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. Dit is trainen in uw eigen tempo, binnen uw eigen mogelijkheiden en onder deskundige en ervaren belegeiding van een fysiotherapeut. 

Als u komt trainen naar aanleiding van een eerdere revalidatie die u bij onze fysiotherapeuten heeft gevolgd, dan zal de fysiotherapeut een trainingsprogramma opstellen om hiermee verder te gaan bij de FysioFitness. Ook als u niet eerder bij ons onder behandeling bent geweest is het mogelijk om bij onze FysioFitness te komen sporten. Er vindt dan eerst een intakegesprek plaats. In dit intakegesprek komt aan de orde wat uw doelstellingen en uw mogelijke beperkingen zijn, waarna aan de hand hiervan een trainingsschema door de fysiotherapeut wordt opgesteld. 

Wij bieden u een fitnesstraining met behulp van computergestuurde fitnessapparatuur in circuitvorm. Het trainingsprogramma bestaat uit cardiotraining (fietsen, lopen, steppen en roeien) afgewisseld door krachttraining. Afhankelijk van uw doelstellingen kunnen daarbij accenten worden gelegd op de verschillende onderdelen. Aanpassing van uw trainingsschema vindt tussentijds plaats aan de hand van uw verbeterde belastbaarheid in overleg met de begeleidende fysiotherapeut. 

Bij ons ligt de nadruk van de FysioFitness op uw gezondheid en niet op uw uiterlijk. Als is het natuurlijk zo, dat wie zich gezonder en fitter voelt, er vanzelf beter uitziet. 


Beschikbare  Trainingstijden   Kosten  
Maandag 17.00 - 17.50   Inschrijfgeld € 27,50
  18.00 - 18.50   Maandabonnement 1x per week € 27,00
  19.00 - 19.50   Maandabonnement 3x per week €44,00
  20.00 - 20.50   10-rittenkaart (max. 1 jaar geldig) €70,00
      Losse training €8,00
Dinsdag 17.00 - 17.50   3 maanden 1x per week €65,00
      3 maanden 2x per week €100,00
      3 maanden 3x per week €130,00
         
Woensdag 14.00 - 14.50      
         
         
Donderdag 17.00 - 17.50      
  18.00 - 18.50      
  19.00 - 19.50      
  20.00 - 20.50      

Wanneer u nog niet bij ons in de praktijk bekend bent zal er een intake plaatsvinden waarbij het inschrijfgeld in rekening wordt gebracht. Tijdens deze intake zal er een inspanningstest plaatsvinden en zullen uw doelen worden besproken.  Indien u zich aanmeldt tijdens of na uw fysiotherapiebehandeling dan vervalt het inschrijfgeld. 


Zelfstandig fit blijven? Neem een kijkje in ons oefenprogramma op YouTube!