Fysiofitness

Behouden en uitbreiden wat u tijdens de revalidatie hebt opgebouwd dat kan u doen bij de fysiofitness op onze Fysioooo locatie naast het Albert Schweitzer ziekenhuis locatie Dordwijk.

Als u uw conditie wilt verbeteren, uw spierkracht wilt vergroten, uw belastbaarheid wilt opvoeren of als u zich gewoon fitter en gezonder wilt voelen dan kunt u zich bij onze fysiotherapeuten aanmelden voor een intake voor de fysiofitness. Dit is trainen in uw eigen tempo, binnen uw eigen mogelijkheden en onder deskundige en ervaren begeleiding van een fysiotherapeut.

Als u komt trainen naar aanleiding van eerdere revalidatie die u bij onze fysiotherapeuten heeft gevolgd dan zal de fysiotherapeut een trainingsprogramma opstellen om hiermee verder te gaan bij de fysiofitness. Ook als u niet eerder bij ons onder behandeling bent geweest is het mogelijk om bij onze fysiofitness te komen sporten, dan vindt er eerst een intakegesprek plaats. In dit intakegesprek komt aan de orde wat uw doelstellingen en uw mogelijke beperkingen zijn, waarna aan de hand hiervan een trainingsschema door de fysiotherapeut wordt opgesteld.

Wij bieden u een fitnesstraining met behulp van computergestuurde fitnessapparatuur, in een circuitvorm. Het trainingsprogramma bestaat uit cardiotraining (fietsen, lopen, steppen en roeien), afgewisseld door krachttraining. Afhankelijk van uw doelstellingen kunnen daarbij accenten worden gelegd op de verschillende onderdelen. Aanpassing van uw trainingsschema vindt tussentijds plaats aan de hand van uw verbeterde belastbaarheid in overleg met de begeleidende fysiotherapeut.

Bij ons ligt de nadruk van de fysiofitness op uw gezondheid en niet op uw uiterlijk. Als is het natuurlijk zo, dat wie zich gezonder en fitter voelt, er vanzelf beter uitziet.

Voor meer informatie over de kosten en tijden, zie onze folder fysiofitness en een intake voor de fysiofitness bij onze fysiotherapeuten kunt u contact opnemen met onze Fysioooo locatie in het Albert Schweitzer ziekenhuis locatie Dordwijk.

Telefoonnummer: 078-6541257

Pieter de Munck

Arjo Bruggeman

Laurens Tijhuis