Hartrevalidatie Ondersteuning

Hier vindt u verschillende bestanden en video's ter ondersteuning van uw revalidatie en/of behandeling. Uw behandelaar zal u aangeven welke documenten en video's voor u van toepassing zijn en zal uitleg en instructie over de toepassing geven.


Documenten ter ondersteuning

Folder Hartrevalidatie van ASZ


Video's ter Ondersteuning

Alle revalidatievideo's met betrekking tot hartrevalidatie:

 

Specifieke revalidatievideo's:

                         

                         

                          

                

 


Een brief van de cardioloog, even voorstellen:

Ik ben Auke Weevers, cardioloog in het Albert Schweitzer ziekenhuis en verantwoordelijk voor de hartrevalidatie op locatie Dordwijk. Samen met de coördinatoren, fysiotherapeuten, diëtisten, psychologen en maatschappelijk werk geven wij inhoud aan het revalidatie programma. 

Door het corona-virus zijn er ingrijpende maatregelen getroffen om het besmettingsgevaar zo klein mogelijk te houden. Voor u, als hartrevalidant, betekent het dat er géén groepsactiviteiten zijn, waardoor uw trainingen door de fysiotherapie en de psychologie niet door kunnen gaan. Om toch nauw contact met u te houden waardoor we in staat zijn om uw vragen te inventariseren, beweegadviezen te geven en u op afstand in de gaten te houden wordt u tenminste eenmaal per week gebeld door de fysiotherapeut. Hij/zij zal u adviezen geven en zonodig uw vragen aan ons team voorleggen. Wij bespreken uw vragen en u krijgt telefonisch antwoord van de coördinator. Dit kan bijvoorbeeld een medicijnwijziging zijn of een afspraak op de polikliniek. 

Daarnaast maken de fysiotherapeuten instructiefilmpjes over bewegen en
geef ik antwoord op veel gestelde vragen op de website van Fysioooo, zodat u goed geïnformeerd wordt. 

Wees gerust, wij blijven vanuit het Albert Schweitzer ziekenhuis met u in contact! 

Auke Weevers, cardioloog Albert Schweitzer Ziekenhuis