ZorgDomein

Voor uw gemak is Fysioooo vanaf nu bereikbaar via ZorgDomein! Via ZorgDomein kan Fysioooo digitaal verwijzingen en informatie ontvangen van uw (huis-)arts! Hierdoor is overleg tussen uw fysiotherapeut en uw huisarts vollediger, sneller en doelmatiger. Op deze manier staat u zorg centraal! 

Sinds 2006 kunt u zonder verwijzing naar de fysiotherapeut. De fysiotherapeut is dan echter genoodzaakt om naast de anamnese ook een screening te doen en deze te declareren. Wanneer u zich aanmeldt met een verwijzing scheelt dat u dus de screeningskosten op uw aanvullende verkering of eigen kosten. Bij klachten die onder een chronische indicatie vallen is een verwijsbrief noodzakelijk.

Vraag uw huisarts dus om een (online) verwijzing als deze u fysiotherapie adviseert als uw op consult bij de huisarts bent. Op deze manier krijgt uw fysiotherapeut meer informatie, is er beter contact tussen huisarts en fysiotherapeut en scheelt het u een bijdrage uit uw aanvullende verzekering of eigen portemonnee!!

Als u vragen heeft of extra informatie over verwijzingen of het gebruik van ZorgDomein wil ontvangen kunt u contact met ons opnemen via 0786541257 of via info@fysioooo.nl. Als u meer weer weten over het platform zorgdomein kunt u kijken op www.zorgdomein.com. 

Publicatiedatum:

26-06-2018 13:49